Homestudios: een unieke experience voor toekomstige bewoners

BAM en AM lanceren Homestudios: een unieke experience waar toekomstige bewoners worden geïnspireerd en gefaciliteerd om naar eigen smaak hun woning in te richten. DST werkte twee jaar lang samen met BAM en AM aan de conceptontwikkeling, het ontwerp én de realisatie. Homestudios is gebaseerd op de 4 pijlers van experience: escapisme, esthetiek, educatie en entertainment.

Met de lancering van Homestudios gaat BAM toekomstige bewoners inspireren en faciliteren om hun woning met gemak persoonlijk in te richten. Zij worden via een digitale klantreis en een fysiek experience center geadviseerd en begeleid vanaf het moment van oriëntatie op een nieuwe woning tot en met het wonen, met de juiste expert op het juiste moment. Homestudios biedt daarbij producten en diensten aan die bewoners helpen om van hun nieuwe huis een thuis te maken – aldus BAM Wonen.

Homestudios is gevestigd aan de Proostwetering 31 in Utrecht. De eerste kopers worden vanaf september in Homestudios ontvangen. Om zich te laten inspireren én natuurlijk ook zelf te creëren. De officiële opening van Homestudios vindt plaats in het derde kwartaal van 2018.

Meer lezen? Bekijk het project op onze website.

Vragen?

Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.