Officiële opening Tata Steel Innovation Centre

We zijn trots op het resultaat en de enthousiaste reacties bij de officiële opening van het Innovation Center, als onderdeel van de nieuwe Visitor Experience bij Tata Steel. DST tekende voor concept, content en design van het centrum, in samenwerking met Bruns (realisatie).

”We ontvangen hier in IJmuiden meer dan 10.000 bezoekers per jaar, met deze modernisering en alle mooie vernieuwingen kunnen we nóg beter het gesprek aangaan met onze klanten en andere belanghebbenden én tegelijkertijd uitdragen dat we een fantastisch mooi bedrijf zijn dat duurzaam is in alle opzichten”,  aldus de enthousiaste Hans Fischer, CEO Tata Steel Europe.

Tata Steel IJmuiden is een wereldwijde marktleider in geavanceerde en (ultra)hogesterkte staalsoorten voor de automobielindustrie, verpakkingsindustrie, bouw en werktuigbouw. Een hoogwaardige Nederlandse maakindustrie, met een rijke innovatiegeschiedenis en -toekomst. Geen wonder dat koning Willem-Alexander in september 2018 het nieuwe Tata Steel Innovation Centre opende, als onderdeel van het 100-jarig bestaan van het bedrijf.


Bezoeker centraal

De keuze om zakelijke bezoekers radicaal anders te ontvangen, volgde uit een strategische koerswijziging bij Tata Steel IJmuiden. Van een traditionele push-strategie als producent, naar klantgericht en vraaggestuurd ontwikkelen en produceren. Vooral op gebied van klantontvangst en marktontwikkeling zet Tata Steel met het Innovation Centre een flinke stap vooruit.

Lees bij onze projecten meer over het Tata Steel Innovation Centre.

Vragen?

Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.