Opening VodafoneZiggo experience centre

VodafoneZiggo heeft zijn nieuwe hoofdkantoor geopend in hartje Utrecht, met op de eerste verdieping van het kantoor een gloednieuw experience centre. Het experience centre werd feestelijk geopend met een indrukwekkende lichtshow op het stationsplein.

DST tekende samen met Sandenburg voor concept, ontwerp en content. In het experience centre ervaren bezoekers de impact van ons toekomstige technologische landschap. Zeg maar: de Gigabit Society. Alle digitale ontwikkelingen gaan binnenkort met 5G en gigabitsnelheden een stuk sneller dan nu. Je ontdekt hoe dit effect heeft op de maatschappij, het zakendoen, je carrière, je werk en je leven. Ook maak je op een speelse manier kennis met het doel, de strategie en de waardes van VodafoneZiggo als aanjager van technologische vooruitgang.

  

Voor diverse doelgroepen zijn er specifieke programma’s te beleven: B-to-B klanten ontdekken wat de Gigabit Future voor hen betekent. Eigen medewerkers worden op een interactieve manier meegenomen in de waarden van VodafoneZiggo onder de noemer Reboarding. Scholieren worden zich bewust van digitale technologie, digitale vaardigheden en toekomstige beroepen in het Digital Life programma. Co-creatie staat centraal in elk programma: VodafoneZiggo zendt weinig, ontvangt veel en zet vooral bezoekers op een speelse manier aan het werk.

  

Op 18 januari organiseren we samen met Sandenburg een inspiratietrip naar het VodafoneZiggo experience centre. Je volgt een tour door het centre en krijgt achtergronden en inzichten mee. We sluiten af met een nieuwjaarsborrel. Inschrijving is nu open. Wees snel, want het aantal plekken is beperkt. Lees hier meer over het VodafoneZiggo experience centre.

Vragen?

Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.