Victor Schade

Al sinds mijn studie probeer ik met de kracht van beleving de wereld te verrijken met zinvolle, gedenkwaardige en levensverrijkende belevingen. Belevingen die fascineren, inspireren, en activeren, maar vooral transformeren. Want het leven wordt pas echt geleefd tijdens belevingen die je veranderen. Bij DST werk ik dagelijks aan dit soort belevingen, zodat mensen bewuster worden van zichzelf, bewuster omgaan met elkaar en onze planeet.

Ik ben sinds 2014 in dienst bij DST als experience designer en visualiser. Ik houd mij bezig met het ontwerpproces van initiatie tot en met realisatie. Daarnaast visualiseer ik de ideeën van ons creatieve team, zowel in 2D als in 3D. Tijdens mijn contact met klanten ben ik vooral geïnteresseerd in hun bijzondere verhalen én wat voor effect het beleven van deze verhalen heeft op de doelgroep.

Jerry Handgraaf Brandenburg

Ja waar komt die Jerry toch vandaan? Eigenlijk overal en nergens. Geboren in Haarlem, opgegroeid in het oosten van Nederland, studievergissing in Den Haag, gestudeerd in Eindhoven, paar weekjes Tokyo, even een maandje of wat in Berlijn, daarna naar Dordrecht, Rotterdam, Amsterdam en toen een paar jaar in Parijs. Om vervolgens weer te landen in Amsterdam. Onderweg heb ik mij beziggehouden met Man and Wellbeing, Atelier, trend forecasting, kawaii, grafisch ontwerp, poes Peppie, vrienden, familie, eigen bureau, freelancing, Franse echtgenoot (opgepikt in Parijs), evenementontwerp. En nu komt alles op zijn plek bij DST als experience designer.

Rode draad in mijn werk is altijd het verhaal. Ieder concept of ontwerp heeft een verhaal. Soms wat complexer, soms wat eenvoudiger. Dichtbij huis, maar toch zag je het niet aankomen.

Annika Braakhuis

Ik heb biologie gestudeerd. Niet echt een opleiding die je zou verwachten bij een communicatiebureau. Toch is de weg die ik gewandeld heb, niet helemaal random. Op de middelbare school werd ik gegrepen door de fascinerende wetenswaardigheden van de natuur. Tijdens mijn studie merkte ik echter dat ik breed geïnteresseerd wilde blijven. Daarom sloot wetenschapscommunicatie als master perfect aan. Ik ontdekte vervolgens tijdens mijn werk bij Artis dat mijn hart bij educatie ligt. Mensen raken met mooie verhalen en wetenswaardigheden. Dit is ook de reden dat ik zo op mijn plek ben bij DST, binnen het team jongerencommunicatie.