Tweede Design Thinking Center in Eindhoven opent zijn deuren

Deze week opende het tweede Design Thinking Center van Nextview zijn deuren op de High Tech Campus in Eindhoven. Het is hetzelfde concept als het in 2016 door DST ontwikkelde Design Thinking Center in Amsterdam.

Design Thinking is een manier van denken waarin de eindgebruiker van een dienst, product of proces centraal staat, met andere woorden: je zet de mens centraal. Je moet je inleven in het werkelijke probleem van een klant, in diens latente verlangens. Dat zorgt voor betere producten die écht een vraag oplossen en die mensen écht willen. Een nieuw business model, aanscherping van de customer journey, business proces redesign of een software oplossing.

Het Design Thinking Center Eindhoven

De lichte voormalige fabrieksruimte van het Design Thinking Center Eindhoven nodigt uit tot een open benadering van het probleem dat die dag op de agenda staat voor bezoekers. In een gezamenlijke sessie op de tribune krijgen ze uitleg over de ruimte en het programma van de dag. Het op maat inrichtbare center biedt daarop alle faciliteiten om tot in de diepte in te gaan op dat onderwerp. Verrijdbare wanden, een inspirerende en ietwat ongebruikelijke inrichting, verdiepende verhalen over de rijke geschiedenis van de locatie, en zeer functionele ingerichte werkruimten met een thema dat past bij de aanpak door bezoekers. Van duurzaamheid, tot high-tech. En van maatschappelijke verantwoordelijkheid tot en met commerciële haalbaarheid. Bekijk hieronder de video van de feestelijke opening. Meer weten over het Design Thinking Center? Meer weten? Lees hier verder.

 

Vragen?

Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.