Inspiratietrip Innovation Centre bij Tata Steel

Benieuwd hoe Tata Steel haar zakelijke relaties ontvangt? Samen met Tata Steel biedt DST op vrijdag 14 juni een zeer exclusief kijkje in de keuken van deze hoogwaardige staalproducent in IJmuiden. Bezoek het nieuwe Innovation Centre bij Tata Steel. Maak kennis met het vernieuwde rondleidingsprogramma (ook in AR!). En bekijk de indrukwekkende productielijn, waar roodgloeiend staal gewalst wordt tot rollen. En waar de laatste technologie wordt toegepast om productieprocessen te optimaliseren en via co-creatie nieuwe producten te ontwikkelen met klanten. Dít unieke bezoek mag je als professional op gebied van management, commercie, marketing en communicatie niet missen!

Bij het Innovation Centre wordt een customer engagement tool (interactief objecttheater) ingezet om de context te schetsen voor klantbezoeken en de dialoog met de klant op een vernieuwende manier aan te gaan. De ontvangstruimte is zó ingericht dat een host van Tata Steel efficiënt en diepgaand kan inzoomen op waar uitdagingen en behoeften écht liggen bij bezoekende (potentiële) klanten. DST tekende voor concept, content en design van het Innovation Centre. Ook adviseerde DST Tata Steel over de manier waarop gesprekken ook tijdens de rondleiding kunnen worden gevoerd, inclusief ondersteunende scripting.

Programma:

13.00     Ontvangst bij Tata Steel, IJmuiden.

13.15     Welkom, introductie Innovation Centre en rondleiding.

Rondleiding over het bedrijfsterrein, inclusief bezoek aan de warmbandwalserij.

Bezoek aan het Innovation Centre.

16.30     Netwerkborrel met vakgenoten.

17.30     Einde.

Onze workshops zijn exclusief bedoeld voor beslissers en professionals op het gebied van management, commercie, HR, marketing en (jongeren)communicatie. Behalve een paar uur van jouw kostbare tijd, kost deze workshop niets.

NIMA Register Marketeers, Qualified Lecturers, Senior Marketing Professionals, Senior Digital Professionals en Senior Communication Professionals worden geacht jaarlijks PE-punten te behalen om daarmee aan te tonen dat zij werken aan hun persoonlijke ontwikkeling binnen het commerciële domein. Het behalen van deze punten is voorwaarde om de titel te mogen blijven gebruiken. NIMA organiseert zelf ongeveer 130 events per jaar waarmee deze gecertificeerden punten kunnen halen, maar stelt via gedegen accreditatie ook externe organisatoren in de gelegenheid deze punten aan te bieden. Dit event voldoet aan de gestelde voorwaarden voor PE accreditatie door NIMA.

Geïnteresseerd? Meld je aan

Details

Deze workshop heeft al plaatsgevonden. Klik hier voor een actueel overzicht van onze workshops